Min DIY-jul

 

DIY-BT-ur1-780x573-1

Jeg har i BT hver lørdag, julen igennem, to sider med min DIY. Har du ikke fået set avisen, så fortvivl ikke, kig med her hvor jeg løbende bringer idéerne, resten af dagene op til jul. Alle (måske lige på nær børnene) bliver gennemlykkelige for hjemmelavet gaver. De er lavet med kærlighed og lavet specielt til den der får gaven.

 

Vægur

Hvem som helst vil blive glad for dette ur. Det lyser op over alt, er enkelt og moderne. Du kan gøre det enkelt som her, eller personligt med cirkler af fotografier.

Det skal du bruge:

– Neon karton, fra Panduro Hobby

– Cirkel standser, fra Panduro Hobby

– Ur værk + viser ( vær opmærksom på viser ikke er i urværk pakken), fra Panduro Hobby

– ”Elefantsnot”, fra Panduro Hobby

DIY BT, ur

Sådan gør du:

1)   Stands 13 cirkler ud af karton med cirkel standseren.

2)   Skriv 1, 2 ,3…., 12 på cirklerne. Den sidste cirkel skal sidde i midten og ikke skrives på.

3)   Sæt urviser på urværk. Sæt den sidste papcirkel på mellem viser og motor ved at lav en lille rundt hul midt i karton.

4)   Pak delene fint ind som gave, sammen med 13 stykker ”elefantsnot”.

Når uret skal sættes op, start da med at sæt urværket fast på væggen med noget ”elefantsnot”. Sæt da nr.12 + 6 op, og nr. 3 + 9, når de sidder lige ud for hinanden og godt fordelt i en cirkel, sæt da resten op. Du bestemmer selv hvor stor du ønsker den færdige ur-cirklen.

Tip: I stedet for neon-cirkler, så kan man også standse cirkler ud af billeder. F.eks. billeder hvor der er to lys, 3 cirkler, 4 stykker slik osv. Eller billeder der minder om gode oplevelser du og modtageren har haft sammen – de fleste af os behøver jo trods alt ikke tal på et ur.


Relaterede emner

Endnu ingen kommentarer

Kommenter indlæget