Bøger

Lykken er traditioner og kreative stunder

En bog af Sif Meincke, hvor du får et væld af ideer til hyggeligt DIY med hele familien og vennerne.

Se uddrag fra bogen (PDF)
Køb bog eller e-bog i min webshop

Sjove fester for børn

12 nemme, gennemførte temafester til fødselsdage og andre fester for børn i alle aldre.

Se uddrag fra bogen (PDF)
Køb bog eller e-bog i min webshop

Kage Karma

“At spise kage er ikke en synd, hvis du spørger mig. Kage er rendyrket nydelse!”.

Se uddrag fra bogen (PDF)

Bagelyst – 60 skønne kager du selv kan lave

Klassikere, Tærter, Muffins, Skærekager, Lagkager, Dessertkager, Små lækkerier, Anledningskager og meget mere.

Se uddrag fra bogen (PDF).

DIY julebogD.I.Y. – Do it yourself – 24 fantastiske juleideer med dine egne foto
Ingen jul uden hygge, varme, søde sager og hjemmegjorte gaver og pynt. D.I.Y. – Do it yourself – 24 fantastiske juleideer med dine egne foto, vil med sikkerhed blive din nye yndlings julebog år efter år. Krea-hygge til både børn og voksne. Lav fx en personlig sæbe med et fotografi i, lav din kæreste om til en sprællenisse , den kæreste kalender, smukke julelys og meget meget mere. Lige til at gå til.
Køb bog eller e-bog i min webshop
Se uddrag fra bogen (PDF)

sif meinckeDit Suveræne Liv
Dit suveræne liv: Bedre form – mere sanselighed – dybere glæde af Sara Beck er en selvhjælpsbog, der hjælper dig til at få det bedre med din krop og dit sind. Sara Beck har mange års erfaring som personlig træner. I denne bog giver hun de bedste øvelser til dig, der har et travlt liv, men ønsker at gøre noget godt for dig selv og din krop. Bogen er fyldt med masser af sjove og spændende træningsøvelser, som gør op med forestillingen om, at et fitnesscenter er nødvendigt for at få trænet hele kroppen.
Se uddrag fra bogen (PDF) 

sif meinckeHjemmekontorer
Hjemmearbejdspladser! Flere og flere arbejder hjemmefra én eller flere dage om ugen (eller når børnene er syge) og de fleste familier har derfor behov for at have et sted i hjemmet, hvor de kan arbejde hjemmefra (og lave andre kreative
ting efter arbejde). Det ER muligt at indrette sig
med en hjemmearbejdsplads i sit hjem , selv om du måske ikke lige har et ekstra rum til formålet.

Se uddrag fra bogen 

Køb bog eller e-bog i min webshop

sif meinckeStjernestøv – en portrætbog af Sif Meincke
Denne bog er fyldt med mineportrætter, som jeg har taget genne de sidste 8 år.Bogen er lavet i forbindelse med min udstilling på Frederiksborg Slots Museum.

Køb bog eller e-bog i min webshop

Se et uddrag af bogen (PDF)

sif meincke2720 – en hyldest til Vanløse
Denne bog har jeg villet lave i syv år: Fortælle historier gennem mit kamera om de folk, som bor i min bydel, og lære Vanløse at kende. Jeg har aldrig følt mig så knyttet til et sted, som jeg nu er til Vanløse – efter at jeg har lavet denne bog.Bogen har fået en varm velkomst alle steder.

bog_vaer-her-nuVÆR HER NU! Hvad ved præster om lykke
Efterfølgeren til SIG JA! 10 forskellige præster fortæller om lykke.Lotte Garbers har skrevet den meget fine tekst, som er blandet med mine billeder af præster og glimt af hverdagens lykke.

Se billeder fra bogen

bog_sig-jaSIG JA! Hvad ved præster om kærlighed?
Denne bog fik jeg idéen til, da jeg var til bryllup i Garnisons Kirken. En fantastisk prædiken, som ramte plet med en følelse af “Ahhh, det er derfor, vi bliver gift”.Den følelse havde jeg ikke haft før. Jeg satte mig for at finde 10 forskellige præster i Danmark, som er i stand til at fortælle os, hvad der er meningen med kærligheden.Sissel-Jo Gazan har skrevet den fantastiske tekst, som er blandet med mine billeder af præsterne og kærlighedsstemninger fra hverdagen.Bogen har ligget på bestseller-listen i en lang periode.- Se billeder fra bogen