Når hænderne trænger

Håndscrub, 3

Efter et enormt travlt forår, hvor jeg de sidste 3 uger slet ikke har kunne vente med at få afsluttet mit arbejde, så jeg kunne holde ferie. Vi trængte alle så meget til bare at hygge os sammen, lave absolut nul, og få ladet vores kroppe og hjerner helt op igen. Så trods det efterårsagtige vejr, valgte vi at bruge alle ugerne i vores sommerhus i Ellinge Lyng. Et sted ingen af os 4 nogen sinde kan få for meget af.
Vi er ved at få lidt krudt på batterierne igen, og vejret passer perfekt til lidt havearbejde. Vi havde en masse haveaffald – halve og hele træer, der skulle på lossepladsen. Og efter sådan en omgang kræver hænderne kærlig pleje.

Gratis håndscrub
Jeg har lavet en (næsten) gratis håndscrub med kaffegrums, som er fantastisk som peeling:
2 dl. Kaffegrums fra stempelkaffen eller det du har i filteret
1/2 citron
3-4 spsk. olivenolie
1 spsk honning
Og bland det hele sammen. Vask hænderne grundigt i det og lad det sidde på i ca 5 min. Tag evt. en frysepose rundt om hver hånd, hvis du ikke gider stå og hænge ind over håndvasken.

Når hænderne er skyllet og tørret af, pakker du dem godt ind i en god håndcreme. Jeg har tre cremer jeg gerne vil anbefale til dig:
MOR, 100 ml, 119 kr.
En fuldstændig eventyrlig creme. Fuld af fedme, som jeg virkelig ofte har brug for. Og så dufter den skønt af frisk sommer -ferie.

Crabtree & Evelyn, 100 ml. 125 kr.
En dejlig creme, der blødgør hænderne. Den dufter af dansk sommer, lige som jeg mindes den, vilde hybenroser langs stranden.

Rudolf Care, 100 ml 245 kr.
Dejlig creme, med den skønne, skønne karakteristiske duft af Rudolf Care. Den er ikke helt fed nok til mit behov, men det også meget ekstrem, kender ingen med så tørrere hænder som mig.


Endnu ingen kommentarer

Kommenter indlæget